Sas József állapotáról nyilatkozott barátja, Baranyi László színművész

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség agyvérzés Sas József kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas Józsefet új intézménybe szállították át, itt már egyénileg foglalkoznak a gyógyulásával. Barátja, Baranyi László színművész már ott látogatta meg, és elárulta, hogy van most a színész.

Sas József thaiföldi nyaralásuk alatt lett rosszul, kétoldali agyvérzést kapott. Külön repülőgéppel szállították haza, hogy itthon folytassák a kezelését. Több intézményben is ápolták a komikust, nemrég pedig egy új helyre szállították. Barátja, Baranyi László színművész legutóbb már itt látogatta meg Sas Józsefet.

Így van most Sas József Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Néhány napja szállították át, pénteken már az új helyén jártam nála! Nagyon jó körülmények közé került Jóska, itt egyénileg foglalkoznak vele" – mondta a Blikknek a színész. Ez nagy könnyebbség Sas József feleségének, Zsuzsának is, hiszen nem kell annyit utaznia: ő már a végkimerülés határán állt.

Érzi, hogy rengeteg szeretettel vesszük körül, és ezért jó a kedve, tele van energiával,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.