plasztikai beavatkozás Nicole Kidman a eltorzult arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman jelenleg egy filmfesztiválon tartózkodik Olaszországban. Az egykor gyönyörű, szoborszépségű színésznőre rá sem lehet ismerni. Mit tett magával?

A 65. Taormina Film Fesztiválra látogatott el a világsztár, aki egy csodás virágos ruhát viselt a vörös szőnyegen. Ám hiába a ruhaköltemény, Nicole Kidman ijesztően nézett ki. Arca a sok plasztikai beavatkozástól teljesen eltorzult és felsimerhetetlenné vált. A rosszul elkapott grimasz sem segít a fotós által készített képen...

Nicole Kidman arca teljesen eltorzult Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Gabriele Maricchiolo

Mosolyogva, grimasz nélkül sem az igazi...

Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Gabriele Maricchiolo

Nicole Kidman félmeztelenül pózol: 52 évesen is szexi

Nicole Kidman Instagram-oldalán tett közzé egy igen szaftos fotót, az 52 éves sztár ugyanis melltartó nélkül mutatta meg idomait. Fehér ingjét széttárva pózolt a kamerának, amiért a rajongói, főként a férfiak bizonyára nagyon hálásak. A színésznő teste még most is tökéletes, egyáltalán nem látszik rajta az idő múlása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.