Kulcsár Edina a követői segítségét kérte, ugyanis hosszú ideje borzalmas derékfájdalom kínozza. Ezt a megoldást javasolták neki.

Kulcsár Edina közösségi oldalán kért segítséget követőitől, ugyanis jó ideje komoly derékfájdalom kínozza. Mivel nem talált rá megoldást, ezért másoktól kért tippeket, és kapott is. 

"Nem szeretek panaszkodni, de már 23 napja kínoz a derékfájdalom. Már-már kezd elszomororító lenni a helyzet és nem is tudom hova tenni. Sokáig próbáltam fejtegetni, vajon mi történhetett, de nem jöttem rá. Azt gondolom, hogy becsípődhetett valami ideg. Sétálni szinte gond nélkül tudok, de ha lehajolok, leülök, vagy emelek...hát, az nem egy leányálom. Szerencsére magas a fájdalomküszöböm, így még akár meg is tanulhatnék vele együttélni, de ha nem muszáj nem nehezíteném meg vele a mindennapjaimat. (...) Száz szónak is egy a vége, velem most ez a helyzet, amit gondoltam megosztok veletek és persze, ha valaki ír valami tippet, azért nagyon hálás lennék" - írta Edina. Akinek javasoltak is megoldást. "Köszönöm azoknak, akik a tartásjavítót javasolták. Ahogy ma reggel elolvastam, a fejemhez kaptam és a szekrényemhez rohantam, mert nekem volt itthon ilyen övem, csak totálisan megfeledkeztem róla. Az irodában egész nap ebben voltam. Nem hittem volna, de tényleg használ. Tehermentesít és talán a jobb tartás miatt enyhült a fájdalmam is" - írta később.