Súlyos influenzával küzdött Lovasi András: azt ágyból sem tudott felkelni

Forrás: Mandiemese.Hu -
Lovasi András influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több koncertjét is lemondta Lovasi András. A zenész annyira megbetegedett, hogy képtelen lett volna színpadra állni: magas láz gyötörte, és beszélni is alig tudott.
Forrás: Mandiemese.Hu

"Ilyenkor természetesen visszatérítjük a jegy árát azoknak, akik nem tudnak ott lenni a koncerten. Sajnos, az év eleje ilyen időszak, a zenekar utazik a turnébuszban, ahol mindenki megfertőzi a másikat. Ezúttal András maradt utoljára, a többiek már átestek rajta, sajnos, mindez elkerülhetetlen" – nyilatkozta Farkas Béla menedzster és hozzátette, Lovasi csak akkor mond le fellépést, nagyon nagy a baj.

"Tavaly nyáron például azért nem tudott fellépni, mert levált a retinája, és megmondták neki az orvosok, ha nem műtik meg azonnal, az egyik szemére megvakul. Ilyenkor érthető, hogy az ember az egészségét választja, ahogyan most is, hiszen tudom, hogy beszélni is alig tudott, nemhogy énekelni. Ráadásul amíg fertőzhet egy előadó, nem mehet közösségbe" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.