Bódi Sylvi: "Két hét házi karantén vár rám"

Forrás: Bódi Sylvi / Instagram -
Bódi Sylvi karantén Bali utazás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi sosem tagadta, hogy retteg a koronavírus miatt kialakult helyzettől, most pedig fontos döntést hozott.

A szörfös szépség Balin tartózkodik már hónapok óta, viszont a kialakult veszélyhelyzet miatt úgy döntött, hazautazik, hogy a családja mellett legyen.

Eredetileg tovább maradtam volna Balin,de most jövök haza,mert ebben a helyzetben otthon a helyem.Valószínü két hét házi karantén vár rám,ami teljesen természetes a kialakult helyzetben.

Ha ez nem lenne,akkor sem látogattam volna végig a családot,barátokat-pedig 5 hónap távollét után igen tudnak hiányozni-de nagy felelötlenség lett volna megölelgetni megpuszilgatni öket frissen hazautazva... Az eredeti tervem amúgyis az volt,hogy ha nincs is kötelezö karantén,én 5 napra akkor is bekaranténozom magam és biztos,ami biztos utána csináltatok egy tesztet is. Ha minden oké,utána megyek csak emberek közé és szorítom magamhoz a családtagjaimat is. Így készültem,s

a családom már be is vásárolt nekem erre az idöszakra."

A szépség nemcsak hazautazásáról, de arról is írt, hogy ő már február elején aggodalmát fejezte ki a koronavírus üggyel kapcsolatban.

"Sokkal hamarabb kellett volna a szigorításokat megtenni világszinten.

Nem csak a járatokra vonatkozólag. Egy ilyen gyanús eredetü,alattomosan és gyorsan fertözö járványnál nem lehet túlzottan fokozni a védekezés,felkészülés szintjét. Sajnos éreztem, hogy ez lesz...és most nem csak a vírusról beszélek,hanem az ezzel járó következményekröl.(Egészségügyi, gazdasági válság stb.)Most már nem csak a világ különbözö nemzeteitöl kell magunkat távol tartanunk,hanem egymástól is. Ez most nem a nagy családi,baráti összejövetelek idöszaka lesz...

A bejegyzés végén Sylvi arra kér mindenkit, hogy kezelje helyén a dolgokat, legyen elővigyázatos de ne éljen rettegésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.