Koronavírusos a TV2 időjósa, Barta Sylvia

Forrás: TV2 -
COVID-19 Barta Sylvia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár minden óvintézkedést megtett, külföldön se járt, mégis megkapta a koronavírust Barta Sylvia. A TV2 időjósa azonnal értesítette betegségéről a munkahelyét, s szigorú karanténba vonult, családjával sem érintkezik. 

Amíg sokan tünetek nélkül vészelik át a betegséget, Barta Sylvia megérzi, hogy megfertőződött.

Elmondta, a szervezete legyengült, és bár sportos, egészséges életet él, egyik pillanatról a másikra nem érezte jól magát, erőtlenné vált, köhögött, ami jócskán megijesztette. Azonnal önkéntes karanténba vonult, hiszen munkahelye, a TV2 határozottan elrendelte a munkatársak körében, hogy a biztonságuk érdekében, aki rosszul érzi magát, maradjon otthon - írja a Bors.

Forrás: TV2

"Most már több mint három hete nem jártam emberek között, szigorú karanténba vonultam. És ez még így is lesz. Szerencsére minden segítséget megkapok a nagyszerű orvosoktól, biztonságban érzem magam. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. A TV2 szigorú biztonsági protokollja miatt nem tudom, mikor dolgozhatok újra, de most nem is ez a lényeg! Szeretnék újra teljesen egészséges lenni, ezért mindent megteszünk, és minden erőmmel erre koncentrálok" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.