Csűrös Karola nem tud kigyógyulni betegségéből

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Csűrös Karola depresszió özvegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő minden tavasszal depresszióval küzd, amióta férjét elvesztette, egyre rosszabb az állapota, már semminek nem tud örülni. Ráadásul betegségekkel kell küzdenie.

Nem gyógyította be az idő Csűrös Karola sebeit egyelőre. Mióta férje, a híres rendező, Horváth Ádám elhunyt egy évvel ezelőtt, depresszióval küzd. Erre most rátett a karantén is:
„Szeretek itthon ülni, de megőrülök attól, hogy nem mehetek ki a lakásból. Ehhez még hozzájön, hogy tavasszal mindig depressziós vagyok. Már fiatalon előjött ez a probléma: nem értettem, hogy míg mások kivirultak ilyenkor, én miért zuhantam teljesen magamba. Rossz hangulatom van, borzasztó állapot. Tele vagyok búval, bánattal, ami őszig kitart." – nyilatkozta a Storynak.

Csűrös Karola nem tud túljutni férje elvesztésén. Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ráadásul több betegséggel is küzd, most pedig izületi problémái is előjöttek. Pszichológusról hallani sem akar:

"Sosem fordulnék pszichológushoz, isten őrizz, az már a vég lenne! A férjem halála után sem mentem, nem fecsegném ki a magánéletünket egy idegennek. Világéletemben magamban tartottam a fájdalmaimat, most is elnyomom őket"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.