Amputálni kellett az angol kisfiú, Kyle Vincent összes végtagját: már tud írni a bionikus karjával

Forrás: NORTHFOTO/© Cheryl Vincent / SWNS.COM/Cheryl Vincent / Swns.Com -
bionikus kar írás amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisfiú végtagjait egy súlyos agyhártyagyulladás szövődményei miatt kellett amputálni, de a gyermek már meg is tanulta használni a bionikus kart, amit kapott. A szülei elképesztően büszkék rá. 

Mind a négy végtagját amputálni kellett az angol Kyle Vincentnek agyhártyagyulladás miatt 2016-ban. Az orvosok akkor azt jósolták, hogy a fiú nem fogja túlélni a betegséget, de végül sikerült életben maradnia. A most 11 éves fiú idén januárban kapott bionikus kart, amivel újra kellett tanulnia az írást, ráadásul bal kézzel, de Kyle ezt az akadályt is sikerrel vette. A karantént arra használta, hogy folyamatosan gyakorolt, így már nem csak írni, de rajzolni is szokott. A szülei természetesen nagyon büszkék a gyermekükre annak kitartása miatt.

Amputálni kellett az angol kisfiú, Kyle Vincent összes végtagját: már tud írni a bionikus karjával Forrás: NORTHFOTO/© Cheryl Vincent / SWNS.COM/Cheryl Vincent / Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.