Köllő Babettet másfél órán át műtötték, elmesélte a részleteket

Forrás: Köllő Babett/Instagram -
műtét Köllő Babett mellimplantátum mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is megírtuk, hogy Köllő Babett mellimplantátumát cserélni kellett. 95 percen át volt a műtőben, most elmesélte, hogy élte meg.

A luxusfeleség műtéte komplikációmentesen zajlott, csupán egy napot töltött kórházban, azóta otthonában lábadozik. A Ripostnak mesélt a beavatkozásról.

Köllő Babett Forrás: Köllő Babett/Instagram

"Ez egy mindössze huszonnégy órás történet volt. A műtét után egy estét töltöttem a kórházban. Az első nap volt a legkeményebb, nyilván voltak fájdalmaim, de ez természetes. Igazság szerint az első huszonnégy óra az, ami kellemetlen, de napról napra jobb. Kaptam antibiotikumot, fájdalomcsillapítót és a trombózisveszély miatt kompressziós harisnyát, valamint injekciót, véralvadásgátlót, amivel naponta szúrnom kell magam. (...)

Eggyel nagyobbat kellett berakni, hiszen egyrészt az előzőek helyet is csináltak és ahhoz, hogy ne lógjon, valamint minden a helyére kerüljön odabent, szükség volt a nagyobb méretre.

Én azért végigcsináltam egy terhességet, a bőr meg volt picikét már nyúlva. Igazából külső szemlélőnek nem látványos, nem is tűnik fel. Sőt, én sem érzem, hogy nagyobb. Az elmúlt tizenkét évben változtak az implantátumok formái, ezek már harminc százalékkal könnyítettek, szóval egyáltalán nem tűnik fel nekem sem."

Általában négy-hat hét a felépülés, de utána is jó pár hónapig vigyázni kell. Legalább két hónapig nem nagyon szabad edzeni sem. Szépen lassan kell visszatérni a megszokott mindennapokba, de ezt az ember úgyis érzi. Nagyon örülök, hogy alávetettem magamat az operációnak. Minden műtét előtt az ember fél picit, én is féltem. Viszont napról napra jobb, az idő most már nekem dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.