Zente anyukájának megható vallomása: "A saját álmomat élem!"

Forrás: Zente- SMA 1 Baby/Facebook -
SMA anya Zente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zente anyukája időről időre bejelntkezik Facebook-oldalán, és beszámol az életükben történő eseményekről. Most is így tett. 

Az egész ország megismerhette Zentét, aki az SMA nevű betegséggel küzd. Az ő története sok hasonló gyereknek adott az esélyt a gyógyulásra, hiszen rengetegen adakoztak, hogy sikerüljön összegyűjteni a pénzt a kezelésre. Zente is megkapta, és azóta egyre jobban fejlődik, anyukája pedig rendere beszámol a mérföldkövekről. Most is így tett, egy reggelét mesélte el a követőknek, ami másoknak teljesen átlagosnak számít, de számára ez sokáig csak egy álom volt, most azonban ebben él.

Zente Forrás: Zente- SMA 1 Baby/Facebook

"(...) Aztán elkezdem kipakolni Zente dolgait az autóba és beindítom a motort, hogy jó meleg legyen. Kicipelem a gurit is végezetül (kerekesszék).

Zente ébred! Mosolyogva és már a sötétben elkezdi a mondókáját:

Néha hátrapillantok. Tudom, hogy jól van szóval nem azt ellenőrzöm, csak gyönyörködök!


Ki ez a (számomra) csodaszép ovis nagyfiú!? Szinte hihetetlen. Olyan sokszor elképzeltem, ezt és most minden olyan tökéletes. A saját álmomat élem! Nincs nálam boldogabb! (Szerintem Zenténél sem.) Köszönöm NektekFacebookon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.