Ijesztő betegség: Könnyek helyett vér folyt a kislány szeméből - Fotók

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / Nina Brown/Mediadrumworld / Nina Brown -
betegség vér ciszta könny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Millie Brown már úgy született, hogy egy duzzanat volt az egyik szemöldökénél. Az orvosok ekkor azt mondták, hogy egy jóindulatú cisztáról van szó, ami nem fogja zavarni a kislányt a látásban. Később azonban olyan dolog történt, ami miatt mégis szóba került a műtét. 

Szülei a szülést követően két gyermekorvossal is konzultáltak a kicsi szemöldökének ügyében, ám mindkettő azt mondta: aggodalomra semmi ok, ez valószínűleg csak a méhen belüli elhelyezkedésének köszönhető, és néhány héten belül el fog múlni.

A probléma azonban nem szűnt meg, így a szülők tovább próbálkoztak, míg végül egy MRI-vizsgálat megállapította, hogy egy nyirokrendszeri rendellenességről van szó. A szakemberek meg is kezdték a most 22 hónapos Millie kezelését, akinek addigra már vér folyt a szemeiből könny helyett.

Tears of Blood ***EXCLUSIVE*** ODDSHOT DUNSTABLE, UK: After the first treatment, Millie had a black eye. THIS LITTLE girl cries tears of BLOOD due to a rare cyst-filled tumour on her eye. Business support assistant Nina Brown (30) from Dunstable, UK, gave Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / Nina Brown/Mediadrumworld / Nina Brown

A kezelés azonban nem volt egyszerű: a kislánynak annyira megnőtt a nyomás a szemében, hogy a szemgolyója kidülledt a szemüregből, és elfekedetett a véraláfutásoktól. A szülők rettegtek, hogy rossz döntést hoztak, ám az orvosok azt javasolták, hogy a szörnyű látvány ellenére folytassák a kezelést.

Végül sikerrel jártak, ám mivel a duzzanat hormonális eredetű, így bámikor visszatérhet, főleg pubertás korban, ezért fokozottan kell figyelni Millie szemét, és rendszeresen kell járnia kontrollra - írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / Nina Brown/Mediadrumworld / Nina Brown

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.