Újabb hírek érkeztek a koronavírusos Delhusa Gjon állapotáról

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
intenzív osztály Delhusa Gjon koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
lntenzív osztályra került Delhusa Gjon a koronavírus miatt. Sokan aggódtak az énekesért, szerencsére azonban már jobban van.

Delhusa Gjon október végén kapta el a koronavírust, ezután otthon lábadozott. Állapota viszont tíz nap után sem javult, ezért mentőt hívott, ami azonnal kórházba vitte.

Később sokáig nem lehetett hallani róla, mivel kiderült, hogy az intenzív osztályon kezelik.
„Nemrég sikerült Gjonival beszélni. Sok jó hírünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenzív osztályra, tüdő¬oxigén-szintje 80 százalék alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Automatikus kontrollerrel kellett ellátni. A gép folyamatos információt juttat az orvosokhoz" – mondta Delhusa testvére, Claudette.

Delhusa Gjon végre kikerült az intenzív osztályról. Forrás: ATV/Esti Frizbi

Most viszont az énekes kedvese, Fanni végre jó hírekről számolt be: Gjonit kiengedték az intenzívről.
„Gjoni már sokkal jobban van. A kétnapos megfigyelés és intenzív kezelés után a hét végére visszavihették a már lábadozó fertőzöttek kórtermébe, most úgy tűnik, hogy a jövő héten végre haza is térhet" - mondta a nő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.