Új információk a koronavírusos Delhusa Gjonról: ezért került intenzív osztályra

Forrás: Videa/Life.hu -
Delhusa Gjon koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon nagy riadalmat okozott, hiszen miután kiderült, hogy koronavírusos, a gyógyszerek ellenére nem lett jobban és át kellett helyezni az intenzív osztályra. Párja nyilatkozott a zenész jelenlegi állapotáról.

Delhusa Gjon rajongói nagyon aggódtak a zenészért, nem is alaptalanul. Kiderült, hogy Gjon elkapta a koronavírust, és a kezelések ellenére nem lett jobban. Át kellett helyezni az intenzív osztáyra, nem tudott beszélni és nagyon gyenge volt.

Delhusa Gjon Forrás: Videa/Life.hu

"Sok jó hírünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után tüdőoxigénszintje nyolcvan százalék alá esett, ezért azonnali állandó megfigyelésre kellett átvinni. 10 percenként újabb és újabb gyógyszerekkel, infúzióval stimulálják a javulást" - tudatta a rajongókkal korábban Claudette Delhusa. A megfigyelés megtette a hatását, Delhusa Gjon párja, Fanni elmondta a Blikknek, hogy a zenész már sokkal jobban van.

"Gjoni már sokkal jobban van. A kétnapos megfigyelés és intenzív kezelés után a hét végére visszavihették a már lábadozó fertőzöttek kórtermébe, most úgy tűnik, hogy a jövő héten végre haza is térhet" - mondta Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.