Dancing with the Stars: Veszélyben a szombati produkció, komoly sérülést szenvedett Istenes László - Fotó

fotó Istenes László műsorvezető orvosi segítség Dancing with the Stars sérülés komoly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetője, Istenes László közösségi oldalán mesélte el, hogy komoly sérülést szenvedett a múlt szombati produkció közben a Dancing with the Stars élő adásában. Olyan fájdalmai vannak, hogy az elmúlt napokban próbálni sem tudott. Kérdéses, hogy színpadra tud-e állni most szombaton. 

A TV2 táncos lábú műsorvezetője, Istenes László múlt héten komoly sérülést szenvedett a Dancing with the Stars színpadán. Instagram oldalán osztotta meg az ezzel kapcsolatos részéleteket a rajongóival.

"Szombaton a műsor alatt, a táncunk közben (remélem nem látszott) nagyon komolyan meghúzódtam. A páholyból már csak orvos támogatásával tudtam levánszorogni az öltözőbe, ahol azonnali gyógykezelést kaptam a sérülésemre. Hatalmas fájdalmaim voltak aznap és másnap is... sőt még hétfőn és kedden is.
A diagnózis: túlterhelésből adódó izomgyulladás/húzódás.
Azóta folyamatosan kezelik remek szakemberek, de nagyon lassan gyógyul. Ennek következtében ezen a héten még nem tudtunk próbálni egyetlen lépést sem.

Mostanra kerültem olyan állapotba, hogy ma este megpróbáljuk elkezdeni a munkát, amit normálisan vasárnap délután szoktunk indítani.Nem vagyok jól, még mindig fájnak mozdulatok, de nem adom fel, nem adjuk fel!Megpróbáljuk a lehetetlent... szorítsatok nekünk!"

- írta a bejegyzésben Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.