Daniela Spanic: "Félek, hogy én is rákos leszek..."

Forrás: Facebook/ Daniela Spanic BR -
betegség Daniela Spanic Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Gabriela Spanic Magyarországon van, egyre több titok derül ki az életével kapcsolatban - ám ezek többségében olyan szomorú hírek, melyeket senki nem kívánna a gyönyörű színésznőnek. 

Mint azt megírtuk, Gaby néhány héttel ezelőtt veszítette el az édesanyját, aki rákos megbetegedésben halt meg, ám ha ez nem lenne elég, akkor nem sokkal később az is kiszivárgott, hogy az édesapja is rákos. A venezuelai szépségnek bizonyára nem könnyű így a Dancing with the stars színpadára állni, és hétről-hétre elkápráztatni a nézőket.

Forrás: Facebook/ Daniela Spanic BR

Nemrég azonban kiderült, hogy Gaby ikertestvérének szervezetében találtak egy tojás nagyságú cisztát, ami miatt most meg kell műteni.

(...) "Újra meg kell hogy műteni, mert túlságosan gyorsan növekszik, most egy nagyjából tojásnagyságú cisztám van. Nem tudom még, hány operációt kell végigcsinálnom, és meddig kell kórházban lennem, de bevallom, félek attól, hogy én is rákos leszek" - írja a Venga La Alegría című mexikói műsor alapján a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.