A filmrendező mellett halt meg egy koronavírusos beteg: „…a fekete zsákban még órákon keresztül mellettem feküdt”

Forrás: Republic Group -
halál Fabricius Gábor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fabricius Gábor filmrendező is kórházban fekszik koronavírussal. A Facebookon számolt be arról milyen borzalmas állapotok uralkodnak, és mennyire komoly a helyzet.

A neves filmrendező, Fabricius Gábor is elkapta a koronavírust, és sajnos kórházi kezelésre szorul. Ott szembesült azzal, hogy milyen súlyos a helyzet.
„Ez nem influenza, ahogyan ezt sok tudatlan és ostoba mondja, hanem egy, a trópusi vírusokhoz leginkább hasonló vírus. Megtámadja a tüdőt, és anélkül, hogy észrevennéd, kétoldali tüdőgyulladást okoz, hólyagokat, keléseket a tüdő felszínén, amin keresztül nem jut elég oxigén a vérbe, és fulladás lép fel" – írta a Facebookon a filmes, aki nem tagadja, iszonyatosan megviseli a helyzet.

Fabricius Gábor koronavírussal került kórházba. Forrás: Republic Group

„Mellettem meghalt egy ember valamelyik este, a fekete zsákban még órákon keresztül mellettem feküdt. Én voltam aki imát tudott mondani. Rettenetes a helyzet. Irgalmatlanul vannak emberek. Minden nap sírok"

– számolt be a borzalmas helyzetről Fabricius.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.