Leszakadt a bicepsze Tóth Tibinek, azonnal műteni kellett - Videó

Forrás: Kiss krisztiii -
műtét videó Tóth Tibi Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hooligansnek több koncertjét kellett lefújnia, úgy döntöttek még ősz elején, hogy idén már nem állnak színpadra, mégpedig azért mert Tóth Tibit műtenie kellett.

Tóth Tibi évekkel ezelőtt szenvedett ínszakadást a karján, amit nem kezelték ki megfelelően. Műteni kellett volna, de a zenész ezt sokáig halogatta. Csakhogy nem rég ismét megsérült ugyanott, squasholás közben gyakorlatilag leszakadt a bicepsze, ezért azonnal meg kellett operálni.

"Formába akartam lendíteni magam és elmentem egy gitáros barátommal, a sugarloafos Tóth Szabival squasholni. Letapadt az izmom, meg a szalag, és elszakadt" – mondta a Tények Plusz stábjának.

Ez olyan borzalmas fájdalmakkal járt, hogy még a gitárt sem tudta megtartani, így nem volt kérdés, hogy a koncerteket sajnos le kell fújni, és azonnal be kell feküdnie a kórházba.

Mára túlvan az operáción és a korábbi, ínszakadásával járó problémák is megszűntek.
„Ínhüvelygyulladás van az alkaromban és duplájára van az izom dagadva az ujjamban, meg az alkarban. És ezt amúgy is be kellett volna gipszelni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.