Keresztes Ildikó sérülten ment forgatásra: elárulta, mi történt vele

Forrás: Instagram -
sérülés Keresztes Ildikó ínhüvelygyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal megsínylette túlzott maximalizmusát Keresztes Ildikó. Az énekesnő ugyanis a sok bútorpakolás miatt ínhüvelygyulladást kapott.

Bekötött kézzel érkezett a Life TV Ébredj velünk extra forgatására Keresztes Ildikó. Az énekesnő Joshi Bharatnak elárulta, maximalizmusa okozta a bajt.

„Legyünk túl ezen, mert látom, hogy a kezemen lévő kötést nézed! Arról van szó, hogy belevágtam a lakásfelújításba és folyamatosan pakolászok, amivel sikerült megerőltetnem a kezemet, vagyis ínhüvely gyulladást kaptam. Az a helyzet, hogy a maximalizmusom miatt szinte csak az a jó, amit magam csinálok és ez lett ez eredménye"

Keresztes Ildikó ínhüvelygyulladást kapott. Forrás: Instagram

Ildikó arról is mesélt a pandémiának köszönhetően sikerült teljesen lenyugodnia, ami nagyon jó tett neki.

„Hosszú évek óta nem találkoztam magammal, annyit rohantam. A járvány miatti leállásban lecsendesedtem minden értelemben. Nem csak nyugodtabb lettem, de a változás a zenémben is kiütközik. Csendesebb és érettebb zenék születtek és érettebb lettem magam is. Ötvenhat évesen meghallottam magamban az új hangokat és azt hiszem, maradok is ezeknél. Félretettem a sallangokat és már csak magamnak szeretnék megfelelni..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.