2 hónapja nem láthatja férjét az ismert műsorvezető: a férfi koronavírussal került kórházba

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
műsorvezető család lélegeztető gép koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Garraway-t nagyon megviselte az elmúlt egy év, férje ugyanis az elsők között került kórházba koronavírussal. 

A Good Morning Britain műsorvezetője, Kate Garraway két hónapja nem látta férjét, miután Derek Draper 2020 márciusában kórházba került és még azóta is ott ápolják. A brit televízióst nagyon megviselte ez a vészterhes időszak, de a legrosszabb pillanatokban is sikerült megtalálnia a jó dolgokat az életben - írja a Daily Star.

Az őt támogató nézők és hallgatók jókívánságai és együttérzése, valamint a közeli barátok támogatása mindvégig erőt adott neki.

Hozzátette, hogy milyen sokat jelentett neki és családjának, hogy milyen sok ember gondolt rájuk és küldtek nekik szeretetet. Ezért örökké hálás lesz.

Dereket a pandémia kezdetén kórházba szállították és az orvosok mesterséges kómába helyezték, hogy teste könnyebben leküzdje a fertőzést. Szerencsére már negatív a koronavírus tesztje, viszont még mindig nagyon gyenge, így továbbra is kórházban ápolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.