Kate Garraway-t nagyon megviselte az elmúlt egy év, férje ugyanis az elsők között került kórházba koronavírussal. 

A Good Morning Britain műsorvezetője, Kate Garraway két hónapja nem látta férjét, miután Derek Draper 2020 márciusában kórházba került és még azóta is ott ápolják. A brit televízióst nagyon megviselte ez a vészterhes időszak, de a legrosszabb pillanatokban is sikerült megtalálnia a jó dolgokat az életben - írja a Daily Star.

Az őt támogató nézők és hallgatók jókívánságai és együttérzése, valamint a közeli barátok támogatása mindvégig erőt adott neki.

A legsötétebb időkben is megtalálhatod a jóságot és a szeretetet, amikor éppen a legnagyobb szükség van rá. Az egymásnak való segítségnyújtás az egyetlen módja annak, hogy átvészeljük ezt a vészterhes időszakot" - nyilatkozta a műsorvezető.

Hozzátette, hogy milyen sokat jelentett neki és családjának, hogy milyen sok ember gondolt rájuk és küldtek nekik szeretetet. Ezért örökké hálás lesz.

Dereket a pandémia kezdetén kórházba szállították és az orvosok mesterséges kómába helyezték, hogy teste könnyebben leküzdje a fertőzést. Szerencsére már negatív a koronavírus tesztje, viszont még mindig nagyon gyenge, így továbbra is kórházban ápolják.