Kökény Attila teljesen elszigetelve él, nehéz időszakon van túl

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
járvány Kökény Attila koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes családjában többen elkapták a koronavírust és súlyos állapotba kerültek. Kökény Attila maga sem úszta meg, de már jól van. Most viszont elszigetelve él családjával.

Nehezen viseli már a jelenlegi helyzetet Kökény Attila, az énekes most egyáltalán nem dolgozik, sőt teljesen elszigetelve él a családjával. Ő már túlvan a koronavíruson, de felesége és gyerekei nem. Viszont a rokonai közül többen súlyos állapotba kerültek, volt akit majdnem el is veszítettek.

„Körülöttünk többen, a testvérek, barátok is elkapták a vírust, a sógoromat nemrég vették le a lélegeztetőgépről, de hála a Jóistennek meggyógyult. Sajnos a nővérünk is kritikus állapotban került kórházba, az unokaöcséim a vírus szövődményeként tüdőgyulladást kaptak. Az utóbbi másfél hónap rendkívül kemény volt, de most már egészségileg és lelkileg is kezdünk kilábalni belőle.

Kökény Attila elszigetelve él családjával. Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

Kökény Attila már szinte egy éve teljesen össze van zárva a feleségével, noha azelőtt nem sokat találkoztak a fellépései miatt.

„Nagyon jó hatással vagyunk egymásra. Tökéletes a harmónia közöttünk, igyekszünk elfoglalni magunkat, szeretjük és támogatjuk egymást. Most, hogy stúdióba sem tudok vonulni, mert a barátom, akivel együtt szoktam dolgozni, szintén elkapta a koronavírust, igyekszem mással elfoglalni magam, a gyerekekkel lenni pedig csodálatos érzés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.