Megkapta a második oltását Tóth Gabi - így érzi most magát

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi fotó oltás második koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű édesanya és énekesnő, Tóth Gabi az Instagram-oldalán tudatta a rajongóival, hogy megkapta a második koronavírus elleni oltását. Azt is elárulta, hogyan érezte magát utána. 

A második koronavírus elleni oltásán is túl van Tóth Gabi, aki közösségi oldalán osztotta meg követőivel a tapasztalatait és az érzéseit.

"Második oltást is megkaptam vasárnap... nem voltam túl jól tőle.., de hihetetlen megnyugvást ad nekem, hogy védelmet kaphatok általa!

Gyenge voltam, és szédültem is... de mindig tudatosítottam magamban, hogy ezt nem betegség okozza, hanem a testem reagál és védelmet alakít..

Megosztó téma és nem is akarok senkit győzködni, csupán a saját érzéseimet osztom meg veletek... voltam covidos.. ez a két nap immunreakció, amit az oltóanyag váltott ki, semmiség volt ahhoz képest, amit abban a 12 napban kellett átélnünk.. pedig bíztam az immunrendszeremben... hiszem, hogy ezzel nem csak magamat , hanem a családomat és embertársaimat is megóvhatom majd! Nekem fontos, hogy vigyázzak rátok! Bármennyire is nyálasan hangzik..." - olvasható Gabi bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.