Koronavírus után depresszió gyötörte a magyar humoristát: "úgy éreztem, az sem érdekelne, ha meghalok"

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
depresszió Badár Sándor humorista koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer is elkapta a koronavírust Badár Sándort. A humoristát annyira megviselte a betegsége, hogy komoly mentális problémái lettek. 

"Soha nem voltam még ennyire mélyen lelkileg, ezt pedig a vírus számlájára írom és a bezártságéra. Hiszen önkéntes karanténba vonultam. (...) Annyira mélyen voltam érzelmileg, hogy úgy éreztem, az sem érdekelne, ha meghalok. Bár még sosem voltam depressziós, ebből tudtam, hogy nagy a baj" - nyilatkozta a Blikknek Badár.

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Pálinkát forraltam, edénybe öntöttem, majd törülközővel fölé hajoltam és inhaláltam. Ez működött is, pár nap múlva a depresszióval együtt eltűntek a tünetek" – tette hozzá.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.