Kis híján elvesztette édesanyját a magyar színésznő: "Elviselhetetlen lett volna számomra, ha elmegy"

Forrás: TV2 -
édesanya kardiológia Nyertes Zsuzsa kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen aggódott édesanyjáért Nyertes Zsuzsa. A színésznő anyukáját szinte az utolsó pillanatban vitték kórházba. 

„Az édesanyám a múlt héten rettentően ránk ijesztett. Erős mellkasi nyomás kíséretében nagyon magasra szökött a vérnyomása. Áldom az eget, hogy olyan barátaim vannak, mint dr. Nádházi Zoltán kardiológus, aki megmentette az életét" - mondta el Zsuzsa, aki sokáig harcolt azért is, hogy édesapja - aki már nincs közöttünk - felépüljön.

Forrás: TV2

"A szívkatéterezés során kiderült, hogy a 13 évvel ezelőtt behelyezett értágító stent teljesen felmondta a szolgálatot, ki kellett cserélni. Mindez az utolsó előtti pillanatban történt, mert agyvérzést, szívinfarktust kaphatott volna. Elviselhetetlen lett volna számomra, ha elmegy. Most volt egy éve, hogy az apukám meghalt, szóval neki még nagyon sokáig maradnia kell. A nagyon erős csontritkulásból adódó fájdalom miatt sokat szenved, ettől függetlenül szerencsére hatalmas élni akarás van benne. Hamarosan 82 éves lesz. Elképzelhető, hogy lemegyünk a Balatonra, ahol a testvéreimmel közösen fogjuk megünnepelni a születésnapját" – nyilatkozta a színésznő a Borsnak.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.