Unokái szeme láttára lett rosszul Németh Lajos, kórházba kellett szállítani

Németh Lajos hőség egészség rosszullét egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Németh Lajos 70 évesen is nagyon fitt, rendszeresen mozog és az egészséges életmód híve, három éve nagyon megijedt, amikor unokái szeme láttára lett rosszul otthonában.

A népszerű meteorológus 68 évesen kórházba került, amikor egyik pillanatról a másikra rosszul lett az otthonában. Azóta gyógyszereket szed a szívritmuszavarra és betartja az orvosi utasításokat.

- mesélt Németh Lajos a Borsnak, aki ezt egy égi jelnek tekintette, hogy vegyen vissza a tempóból és figyeljen még jobban az egészségére.

Németh Lajos három éve lett rosszul a hőségben. Forrás: Origo

Legszívesebben 100 évig élne és 80 pluszosan szeretné elkerülni azokat a betegségeket, melyek megkeserítik az ember életét. S bár az időt nem tudja megállítani, az egészséges életmóddal sokat javíthat az egészségi állapotán.

Az egészséghez hozzájárul a boldog családi élet is. Németh Lajos és felesége 47 éve vannak együtt. Persze az ő kapcsolatukban is voltak mélypontok és hullámvölgyek, olyan sose történt, ami a családjukat szétrobbantotta volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.