Két hete van kórházban Rózsa György: hónapokig tartó rehabilitáció vár rá

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
műtét rehabilitáció Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György komoly műtéten esett át, a csípőjét és a combcsontját egy 22 centis fémdarab és több csavar tartja össze. A tévés hosszú rehabilitáció előtt áll, ám nem csügged, azt mondja: ezernyi üzenetet kapott, mindenki a gyógyulásért szorít.

Két hete megbotlott és elesett Rózsa György. A közkedvelt tévést a rákospalotai temető kapujánál érte a baleset, mentő vitte a Baleseti Intézetbe: eltört a csípőcsontja, azonnal műteni kellett.

Rózsa György olyan szerencsétlenül esett, hogy azonnal meg kellett operálni Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Egyszerűen hihetetlen, mennyi szeretet árad felém, meg vagyok hatódva az emberek reakciójától, egészen elképesztő, mennyien kívántak jobbulást. Arra különösen büszke vagyok, hogy az ország legszebb hölgyei is írtak: kaptam üzenetet Kiss Ramitól, Dobó Katától, Varga Izától, Eszenyi Enikőtől, Osvárt Anditól. (...) Jelenleg csak járókerettel tudok menni, illetve, ha őszinte akarok lenni, csak totyogni, de a gyógytornász már ígérte a mankót. Ő és egy masszőr naponta jönnek, de az eszközt nem igénylő gyakorlatokat naponta többször végigcsinálom. De tudom, mi vár rám, az orvosaim felkészítettek arra, hogy akár még rosszabbodhat is a helyzet" - mesélte a Blikknek a legendás tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.