Szirénázó mentő vitte a kórházba Rózsa Györgyöt: azonnal meg kellett műteni

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
műtét rehabilitáció csípőcsont Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbotlott és elesett csütörtökön délután Rózsa György. A közkedvelt tévést rákospalotai temető kapujánál érte a baleset, mentő vitte kórházba. 

A Bors beszámolója szerint a kapuőrök és a szemtanúk először egy nagy puffanásra és fájdalmas kiáltásra lettek figyelmesek, majd amikor kiszaladtak, azt látták, hogy Rózsa György fekszik a járdán.

Rózsa Györgyöt megműtötték, már jobban van Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A tévést szirénázó mentő vitte a baleseti intézetbe: eltört a csípőcsontja, azonnal műteni kellett.

A lapnak Rózsa megerősítette a hírt: "Valamivel már jobban vagyok, de nagyon nehéz beletörődnöm abba, hogy valószínűleg egy évig tartó rehabilitáció vár rám. Jó ideig kerettel, majd hat hét múlva bottal tudok majd járni" - mondta el az ismert tévés, aki az év elején már átesett egy operáción.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.