Rózsa Györgyöt azonnal meg kellett műteni, miután olyan szerencsétlenül esett el, hogy eltört a csípője. Újra kell tanulnia járni. 

Szirénázó mentő vitte kórházba Rózsa Györgyöt miután megbotlott és olyan szerencsétlenül esett el, hogy eltört a csípője. Azonnal meg kellett műteni, és noha az operáció jól sikerült, hetekig nem engedik még ki a kórházból, hosszas rehabilitáció vár rá. 

Rózsa György műtéte után hosszas rehabilitációra szorul.Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Most – sajnos – ez van. Még hat hétig legalább bent tartanak a rehabilitációs osztályon. Persze, ha nagyon akarnék, saját felelősségre távozhatnék, de amíg nem biztos a járásom, nem akarnak elengedni. Jár hozzám gyógytornász, masszőr, remélem, hogy használ majd. Nem vagyok a legjobb állapotban, a reggeli torna közben rosszul lettem, leeshetett a vérnyomásom, ezért most infúzióra kötöttek. Hát, ez van, de nem panaszkodom. Most van bennem egy 22 centis fém, azt rögzítették csavarokkal. Pénteken visznek vissza a balesetire, kiszedik a varratokat és megröntgeneznek, megnézik, minden rendben van-e. Sajnos még nem tudok járni, egész nap fekszem. Pár percre felállítanak, hogy járókerettel sétáljak egy kicsit, de megterhelő. Nagy és komoly fájdalmaim vannak. Ha hazaengednek, még legalább hat hónap a rehabilitáció, először mankót, majd botot kell használnom. Az orvosok biztatnak, hogy lehet még olyan a járásom, mint régen, én pedig küzdök, de majd meglátjuk" - mondta Rózsa György a Blikknek.

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!