Bodrogi Gyula egy próba közben vesztette el egyensúlyát, és lezuhant egy dobogóról. 

Bodrogi Gyula 86 éve ellenére fiatalokat megszégyenítő lendülettel éli az életét és mindennapjait, esze ágában sincs pihenni. A nyarat is munkával töltötte, ekkor történt a baleset. A Nemzeti Színházban próbált egy darabot, éppen egy dobogón állt a színpadon, és egy táncmozdulat bemutatása közben elvesztette az egyensúlyát és lezuhant. Tudta tompítani az ütést, de így is komoly sérüléseket szenvedett. 

Bodrogi Gyula balesetet szenvedettForrás: MTI/Rosta Tibor

A színész nem akarta, hogy mentőt hívjanak, hazament. Azóta is az otthonában pihen, de komoly fájdalmai vannak. "Félreléptem és egy pillanatra kiestem a szerepből. Hála istennek nem lett nagy baj, olyan izomláz-szerű fájdalmakat érzek, de szerintem rendben leszek. Nem akarok orvoshoz menni. Igyekszem ezentúl jobban vigyázni magamra, bár nem ígérhetek semmit. A színésznek az a dolga, hogy magára fordítsa a figyelmet. És egyébként is, inkább egy méterrel a föld fölött legyek, mint egy percig is a földön" - mondta a Borsnak Bodrogi Gyula.

„Nem hagyom, hogy megtörjön..." -Borzalmas, amit Bodrogi Gyuláról terjesztenek
Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!