„Nem hagyom, hogy megtörjön…” - Borzalmas, amit Bodrogi Gyuláról terjesztenek

Forrás: Origo -
halálhír Bodrogi Gyula álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálhírét keltették a napokban Bodrogi Gyulának is. A színész mélységesen felháborodott, és nem érti, kinek áll ez a szándékában.

Sokan megijedtek, amikor meglátták a Bodrogi Gyula fekete-fehér képével illusztrált cikket, amely azt állította, hogy a színész tragikus hirtelenséggel elhunyt.

„Most érkezett!!! Gyász: Felfoghatatlan tragédia! Gyászba borult Magyarország! – Elhunyt Bodrogi Gyula..." –állt a cikkben.

A sztár aggódva hívták ismerősei, de szerencsére megnyugodhattak, Bodrogi Gyula remek egészségnek örvend.

Bodrogi Gyulának halálhírét keltették. Forrás: Origo

„Biztos vagyok benne, hogy épeszű ember nem talál ki ilyet, és elképzelni sem tudom, hogy mi volt ezzel a szándéka. A rosszindulat számomra teljesen érthetetlen, de nem hagyom, hogy megtörjön egy ilyen álhír. Főleg azért, mert ahogyan a mondás tartja: akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni. Szerencsére makkegészséges vagyok, ezt üzenem annak is, aki szerint már nem élek. Egyet ígérhetek: ha meghalok, szólni fogok" – mondta a Blikknek a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.