Rácz Géza újabb részleteket árult el Schobert Norbi állapotáról - Így van most a fitneszguru

Rácz Géza Schobert Norbi Schobert Norbert kórház fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza még a kórházban is tartja a kapcsolatot mentorával, Schobert Norbival.

Az egész ország egy emberként izgult Schobert Norbiért, akit a múlt héten mentőhelikopter vitt kórházba. A fitneszgurunak, mint kiderült, enyhe lefolyású sztrókja volt, de szerencsére már jobban érzi magát, és ha így javul az állapota, már a héten otthonában lábadozhat.

Pártfogoltja, Rácz Géza - aki, neki hála, rengeteg plusz kilótól szabadult meg- ma reggel a TV2 Mokka című műsorában járt, ahol elmondta, hogy kórházba kerülése óta már beszélt pártfogójával, akinek napról napra javul az állapota.

- kezdte Rácz Géza.

A fiú elmondta, hogy találkozásukkor Norbin semmi érdekeset nem vett észre, így őt is meglepetésként érte, hogy a fitneszguru kórházba került. Géza arról is beszélt, milyen jól érzi magát a bőrében most, hogy annyi plusz kilótól megszabadult, sőt, azt is elárulta, hogy az álomsúlya 70 kg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.