Friss hírek Schobert Norbi állapotáról - A kórházból posztolt Rubint Réka: fotó

Forrás: TV2 -
Rubint Réka Schobert Norbi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, csütörtökön reggel rosszul lett Schobert Norbi. A fitneszgurut mentőhelikopterrel azonnal kórházba szálltották. Rubint Réka a közösségi oldalain írta, hogy férje állapotát sikerült stabilizálni, ő pedig mellette van. A rajongók aggodalmukat fejezték ki Réka oldalain, később kiderült, Norbi a kutyájukkal futott, és azt követően lett rosszul. 

"Drága Mindenki!
Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jòl van. Tisztelettel és mèrhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kòrhàzi dolgozòk és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért! Norbi àllapota stabil. A legjobb kezekben van.
Gyógyulása érdekében pihenèsre van szüksége, ezért kèrem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad, ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kòrházat! A Jòisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt.
Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát ... nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra és a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt" - írta posztjában Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.