Megkapták a vizsgálati eredményeket: Young G Béci kedvesét újra műteni kell

szövettan Young G méhszáj Mészáros Norina Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre minden vizsgálati eredményét megkapta Norina, Rácz Béla és kedvese, akinél daganatot fedeztek fel a méhszáján a terhessége alatt.

Miután megszületett Norina és Béci kislánya, további vizsgálatokra volt szükség.

"Vettek szövetmintát a daganatból az operáció után és sajnos kiderült, hogy rosszindulatú volt. Utána több vizsgálat is volt, akadt egész napos is, nem lehettem az újszülött kislányom mellett, ami lelkileg nehéz volt, de muszáj volt elvégezni. Sokáig vártunk az eredményekre, de a jó hír, hogy minden negatív lett, a CT és az MRI is. Ez azt jelenti, hogy nincs áttét, ami nagyon megnyugtató. Azonban itt még nincs vége, mert a protokoll miatt kell még egy műtét, de ha azon túl leszek, akkor végre magunk mögött hagyhatjuk ezt az időszakot" - mesélte a Blikknek Norina.

A várandósság után a szülés sem volt egyszerű, a kis Rebeka a vártnál korábban, tüdőgyulladással született. A baba szerencsére már jól van, szépen fejlődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.