Valóra vált az édesanya rémálma: Halálos betegséggel diagnosztizálták négyéves kislányát

Forrás: Shutterstock -
Megérzés rák rémálom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas rémálma volt az édesanyjának: éjszaka arra riadt fel, hogy négyéves kislánya temetésén járt. Másnap azonnal elvitte gyermekét az orvoshoz, akik szörnyű dolgot közöltek vele.

Izzadva, riadtan kelt fel az édesanya egyik éjszaka, amikor azt álmondta, hogy négy és nyolcéves gyermekei temetésén járt. Másnap azonnal elvitte őket orvoshoz, ahol megdöbbentő dolgot közöltek vele.

Laks Rana fiáról, Amritról az orvosok elmondták, hogy kitűnő egészségnek örvend, viszont a kis Anaya lábán zúzódásszerű foltokat fedeztek fel. Ezek láttán további vizsgálatok következtek. Később kiderült:

a kislány akut limfoid leukémiában szenved.

A diagnózisra 2020 februárjában derült fény, amit hat hónap intenzív kemoterápia követett, ezután többféle gyógyszeres kezeléses esett át és bár még nem értek a borzalmas folyamat végére, a kislány idén tavasszal újra mosolygott és szépen lassan kezd visszatérni az ereje is.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Amikor közölték, hogy Anayának rákja van, lesokkolt. Nem tűnt valóságosnak. Nem hittük, hogy ez velünk megeshet" - nyilatkozta az édesanya, aki a zúzódásszerű foltokról azt hitte, hogy csak szimpla sérülések, mivel a Anaya egy örökmozgó kislány.

A szülők most minden erejükkel gyermekük gyógyulását segítik és nagyon örülnek annak, hogy a kislány napról napra egyre jobban van.

Édesapja karjaiban halt meg a kislány: "Úgy éreztem, meghaltam vele együtt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.