Édesapja karjaiban halt meg a kislány: "Úgy éreztem, meghaltam vele együtt"

Forrás: Shutterstock -
halál párkapcsolat gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Eloise-szal a bölcsőhalál végzett.

A 29 éves Arabella Grady és férje, a 32 éves Michael életükben akkor voltak a legboldogabbak, amikor a kislányuk április 12-én megszületett. Ám ami két hónappal később bekövetkezett, az embertpróbáló volt, ugyanis a kicsi lány bölcsőhalálban elhunyt. A mentők kórházba vitték, de nem tudtak segíteni rajta.

"Később a kórházban láttam, hogy az ápolónők és az orvosok is sírnak. Folyamatosan arra gondoltam, hogy biztosan csak álmodom és ez meg sem történt. Annyi szép tervem volt Eloise-szal, soha nem leszek ugyanaz nélküle, mint voltam. Úgy éreztem, meghaltam vele együtt" – mesélte az anyuka a tyla.com-nak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Arabella már a kórházban is anyatejjel táplálta kislányát, amihez három óránként fejte a mellét még éjszakánként is. A többletet a fagyasztóban tárolta, hogy ha bármilyen okból kifolyólag elapadna a teje, Eloise akkor is kaphasson az anyatejből. A fiatal anyuka néhány nappal Eloise halála után 21 liter tejet adományozott egy koraszülött kórházi osztálynak, hogy az ott születő kicsik is kaphassanak az életmentő anyatejből.

A fiatal szülők abba is beleegyeztek, hogy kislányuk testét az orvosok és a tudomány felhasználja a hirtelen bölcsőhalál elleni kutatásokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.