Az orvosok sem tudják, mi történt vele: először szólalt meg rosszulléte után DJ Dominique

rosszullét kórház Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a minap rosszul lett DJ Dominique. Rohammentő vitte kórházba, agyérgörcse volt. Szerencsére már jól van, ám keresi a miérteket egészségügyi problémájára. 

"Teljesen rendben vagyok. A zárójelentésben ismeretlen eredetű agyi elzáródás áll, nem találtak elhalt agyszövetet, idegen testet, sem pedig vérrögöt (...) Azt mondták a kórházban, 20-30 évet letagadhatnék, az ereimben nincsenek meszesedések sem" - mondta el a Borsnak a zenész.

"A leletek alapján egészséges vagyok, de azt pontosan nem tudják megmondani, mi történt. Bár az első tünetek sztrókra utaltak, de utólag kiderült, nem ez volt a probléma" - tette hozzá.

Forrás: DJ Dominique/Facebook

"Magam is meglepődtem, amikor kerestem az alkalmat, hogy leülhessek a kezelőorvosokkal, és beszéljük át, mit tehetek és mit nem a jövőben. Mivel a munkám zajjal és villogó fényekkel jár, tudnom kellett, megismétlődhet-e a rosszullétem. Az egyetlen magyarázat a történtekre az orvosok szerint a stressz, az első éjszaka a kórházi ágyamon sok minden felmerült bennem: keresem a stresszfaktorokat az életemben" - magyarázta.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.