A forgatáson lett rosszul a magyar énekes: a koronavírus ritka utóhatásától szenved

Forrás: Bódi Csabi -
Hal a tortán koronavírus alkohol allergia Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabi a Hal a tortán forgatásán lett rosszul. Szerdán Völgyi Zsuzsi volt a soros a főzésben, de koccintás után Bódi Csabinak ki kellett mennie a levegőre, mert rosszul lett attól az egy pohár alkoholtól, amit az este folyamán ivott.

Bódi Csabi olyan rosszul lett a forgatáson, hogy elsötétült előtte a világ. A Bors újságírója felhívta, és megkérdezte, mi történt.

"Szomorúan be kell vallanom, hogy alkoholallergiám van, emiatt kellett félbe szakítanom a felvételt" - mondta Csabi. Hozzátette,hogy azóta érzi magán a furcsa tüneteket, mióta átesett a koronavíruson.

Bódi Csabi Forrás: Bódi Csabi

"A covid óta kialakult bennem egy olyan fék, vagy nem is tudom minek hívjam, hogy kis mennyiségű ital elfogyasztása után is rosszul leszek. Ez most sem volt másképp. Koccintottam a többiekkel. Még ha túlzásba estem volna, akkor megérteném, hogy rosszul leszek, de úgy tűnik, hogy elég volt nekem az az egy pohár is" - folytatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.