Gáspár Győző kendőzetlenül elmondta a véleményét a TV2 sztárjáról

Life TV -
Horváth Gréta Hal a tortán Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző nem rejtette véka alá a véleményét, és határozottan elmondta a véleményét Horváth Grétáról, ezúttal ugyanis nála vendégeskedtek a Hal a tortán korábbi házigazdái. 

Győzikének ugyan nem sok köze volt az étel elkészítéséhez, de az elmaradhatatlan hangulatért ő volt a felelős. Minden vendéget egy kedves üzenet várt, hiszen mindenki kapott egy üdvözlőkártyát az asztalra, Horváth Gréta viszont egy egészen különleges meglepetésben részesülhetett.

Gáspár Győző nem finomkodott a szavakkal. Life TV

"Én nem szerettelek téged. Amikor Evelynnel voltatok az Ázsia Expresszben, én azt hittem, hogy te egy gonosz nő vagy. De el akartam mondani, hogy én úgy szeretlek téged, hogy az már egyszerűen nem lehet igaz" - vallotta be Győző Grétának, a lány pedig szinte könnyekig meghatódott ettől a vallomástól, így most már szent a béke köztük. A nagy békülés részleteit ma este láthatják a nézők a TV2 Séf adásában - írja a Bors.

Ez is érdekelhet: Hal a tortán - Ambrus Attila: "Ezek az emberek életükben soha semmit nem csináltak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.