"Nagy lehet a baj, és a Jóisten segítse meg őt"" - Kóbor Jánostért imádkozik Zalatnay Cini

Forrás: Mokka -
betegség Zalatnay Sarolta Kóbor János kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta bízik benne, hogy kollégája és barátja felépül, és hamarosan hazatérhet a kórházból.

Ahogy megírtuk, koronavírus-fertőzéssel került kórházba Kóbor János. Az állapotával kapcsolatban felesége hírzárlatot rendelt el, annyit azonban tudni, hogy az Omega frontemberét átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

Kiderült, Kóbor János önmagát nem féltette, de soha nem tagadta az oltás fontosságát. Minden szabályozást betartott, maszkot is hordott, de bevallotta, hogy ez nehezére esik.

Döbbenten hallottam korábban, hogy nem oltatta be magát, nem tudom, hogy azóta ez változott-e, hiszen csinos neje, kisgyereke, unokája van. Ha ezen a véleményén nem változtatott a közelmúltban, akkor nagyon nagy lehet a baj,

AcNews

Zalatnay Sarolta Forrás: Mokka

"Imádkozom érte! Mind a korát, mind a szellemi állapotát meghazudtolja, igazi harcos, hiszek benne. Omegás korunk óta imádom, 1967 óta. Erős, élni akar és nagyon jó esze van" - tette hozzá Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.