Megdöbbentő oka van annak, hogy Kóbor János miért nem oltatta be magát

Fotó: Mudra László - Origo -
betegség Kóbor János vakcina oltás kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János nem érezte szükségét, hogy felvegye a vakcinát, de másoknak kifejezetten javasolta az oltást. Most kiderült, ő maga miért nem oltakozott. 

Ahogy megírtuk, koronavírus-fertőzéssel került kórházba Kóbor János. Az állapotával kapcsolatban felesége hírzárlatot rendelt el, annyit azonban tudni, hogy az Omega frontemberét átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

Kiderült, Kóbor János önmagát nem féltette, de soha nem tagadta az oltás fontosságát. Minden szabályozást betartott, maszkot is hordott, de bevallotta, hogy ez nehezére esik.

"Se pro se kontra nem vagyok az oltással kapcsolatban. Reménykedem abban, hogy azon tudósok, akik az oltással foglalkoznak, nagyon tudják a dolgukat és megtalálják a megoldást. Soha nem foglalkoztam a vírustagadókkal, meg az összeesküvéselméletet gyártókkal sem. Nem vagyok egy forradalmár, így betartom a szabályokat, így ha ki kell menni az utcára, tudomásul veszem, hogy már nem elég a Bayern sálam" – mondta viccelődve az énekes egy korábbi interjúban a Ripostnak.

Kóbor János Fotó: Mudra László - Origo

"Soha nem voltam igazán beteg! Egyetlen bajom van, az allergiából nem tudtam kigyógyulni teljesen, de aztán kaptam egy oltást, ami stabilizálta a helyzetet. Ugyanazon a vonalon fejlesztették ki a Covid védőoltást, mint ami segített nekem az allergiára, és mivel nekem ez bevált, jobban bízom a Covid oltásokban is. Akinek fontos, vegye fel a vakcinát" – jelentette ki akkor Kóbor János, aki úgy fest, önmagát valóban erősnek és egészségesnek hitte, de a híresztelések szerint nem vette fel a vakcinát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.