Szándékosan fertőzte meg magát, belehalt a koronavírusba egy osztrák férfi

Forrás: Shutterstock -
betegség oltásellenesség oltás osztrák férfi vírusparti koronavírus szándékosan fertőzte meg magát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben egyre több embert fertőz meg ismét a koronavírus, és az országok sorban szigorítják a védekezési intézkedéseket, még mindig rengetegen nem vették fel az oltást. Sőt vannak, akik megpróbálják kijátszani a rendszert.

Az oltással nem rendelkezőknek szinte minden országban szigorú korlátozásokkal kell szembesülniük. Ezért az oltásellenesek minden trükköt bevetnek azért, hogy megszerezzék a védettségi kártyát, amit nem csak az oltottak, hanem a gyógyultak is megkaphatnak. A vírustagadók ezért Covid-partikat szerveznek, hogy így átessenek a betegségen.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Egy osztrák férfi is megpróbálta a látszólag könnyebb utat választani. Elment egy ilyen partiba Stájerországban, ahol el is kapta a koronavírust, arra azonban nem számított, hogy a szervezete rosszul reagál majd a betegségre. Az 55 éves férfit hamar megtámadta a Covid, kórházba is került, de már nem tudták megmenteni az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.