Őszintén vallott a TV2 sztárja: Így cselekedett, amikor stroke-ot kapott az édesanyja

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Csertői-Pál Dóra Stohl András vetélkedő szerelem Tóth Dávid A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő ma esti adásában Tóth Dávid úgy döntött, hogy az újonnan érkező hölgyekkel szeretné jobban elmélyíteni kapcsolatát. Emiatt hazaküldte Csertői-Pál Dórát, így számára véget ért a sportoló szerelméért folytatott harc. 

Dórát az utóbbi években kemény megpróbáltatások elé állította az élet. Például, neki kellett megmentenie az édesanyját, amikor stroke-ot kapott - többek között erről mesélt a Life.hu-nak.

Kérlek, mesélj a körülményekről: honnan tudtad, hogy baj van és menned kell segíteni édesanyádon?

"A szüleim lakásában voltunk, amikor a baj történt. Eredetileg csak délután mentem volna, de volt egy rossz előérzetem, ezért már délelőtt megérkeztem hozzájuk. Épp anyukám szemöldökét festettem, amikor hirtelen lecsúszott a székről. Jelezte, hogy rosszul érzi magát, de legörbült a szája és már nem tudott rendesen beszélni. Láttam, hogy gond van és, hogy azonnal cselekedni kell."

Csertői-Pál Dóra Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Hogyan reagáltál édesanyád rosszullétére? Honnan tudtad, hogy mit kell tenned?

"Először berohantam vele a nappaliba. Ordítottam, kiabáltam, sírtam, egyszerűen felpörögtek az események. Azonnal hívtam a mentőket, akik gyorsan megérkeztek és stabilizálták az állapotát. Mégis olyan volt, mintha fél nap lett volna az a húsz perc, amíg kiértek hozzánk."

Milyen érzések játszódtak le benned, miközben próbáltad stabilan tartani az anyukádat?

"Még mindig nagyon nehéz erről beszélni, de hálás vagyok, hogy, aki nekem életet adott, annak én is segíthettem, hogy életben maradjon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.