Schobert Norbi elárulta: ez az oka annak, hogy összeesett az otthonuk előtt

stroke stressz Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék felhívták a kórházban lábadozó Schobert Norbit, aki arról mesélt, hogy élte meg, hogy összeesett csütörtökön az otthona előtt, illetve mi vezethetett a stroke-hoz. 

Schobert Norbi a Rádió1 Balázsék című reggeli műsorában mesélt arról, hogy a stroke előtt 3-4 hónapja már keményen dolgozott, napi 4-5 órákat aludt. Aznap hajnalban kelt, és elment futni a kutyával, mint bármikor máskor, amikor azonban hazaért, és be akarta ütni a kódot, teljesen leblokkolt. Aztán lekerült a földre, és onnan már csak arra emlékszik, hogy a kutyája mellette van, és nem nagyon tud felállni, a teljes jobb oldala lebénult. Homályos emlékei vannak, 28 percig feküdt a kapu előtt, ami neki 3 percnek tűnt. Szerencséje volt: ha később kerül a kórházba, maradandó károsodása is lehetett volna.

Schobert Norbert mostantól nem fog annyit edzeni. Forrás: Facebook/Norbi Update

Szerencsére azóta jól van a fitneszguru, de átértékelte az életét. Évek óta harcol, sokat stresszelt az elmúlt 1-1,5 évben, vissza kell vennie a tempóból. El kell fogadnia, hogy nem 25 éves már: nem fog annyit edzeni, széthajtani magát, inkább az egészséges étkezésre fog odafigyelni. Azt is belátja, hogy nem kell állandóan megváltania a világot és minden munkát magára vállalni. Hálás, amiért kapott egy újabb esélyt az élettől, úgyhogy igyekszik a stresszt csökkenteni az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.