Forgács Gábor: "A rák nem tűnik el egyik pillanatról a másikra, ez még működik..."

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
Forgács Gábor rák koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csinál nagy hűhót idén a születésnapjából a koronavírussal és rákkal is megküzdött Forgács Gábor. A színész annak azonban örül, hogy szilveszterkor színpadra állhat. 

"Nem lesz nagy felfordulás. Egyrészt azért, mert nem is kerek az évszám, ráadásul a 60. születésnapomra a párom és a lányom fantasztikus születésnapi meglepetés-partit szerveztek, azt úgysem lehet überelni. Másrészt ebben a korban már mit ünnepeljen az ember? A kor egy állapot, el kell fogadni, meg kell vele barátkozni, de én nem szeretem" - nyilatkozta a születésnapjával kapcsolatban Forgács Gábor a Blikknek.

Forrás: Facebook/Gábor Forgács

"Koronavírusos voltam, és ott a rák is. Bár ünnepelhetném azt, hogy jól vagyok, ez nem ilyen egyszerű. Ez a betegség nem tűnik el egyik pillanatról a másikra, ez még működik. Majd öt év múlva, ha akkor is tünetmentes leszek, kimondhatom, hogy vége. Mondjuk, akkor meg már 79 éves leszek, addigra lesz más bajom is" - vélekedik a színész, akiről volt, hogy lemondtak az orvosok.

"Szilveszterkor lesz egy fellépésem, örülök, hogy akkor színpadra állhatok. Tíz óra körül végzek is, utána sietünk haza, éjfélkor pedig itthon koccintunk szűk családi körben" - tette hozzá.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.