Forgács Gábor: "Lemondtak rólam az orvosok"

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
betegség műtét Forgács Gábor kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegséggel küzdött Forgács Gábor, színész. Most a Tények Plusznak mesélt arról, hogyan élte meg a küzdelmet, és azt sem tagadja, volt hogy az orvosok is lemondtak róla. 

„Hol kórházban voltam, hol otthon. Ezalatt háromszor majdnem meghaltam, úgy rángattak vissza a gödör széléről. Amikor kicsit összeszedtem magam, hazaküldtek, amikor megint rosszul lettem, visszavittek" – mondta el a Tények Plusznak Forgács Gábor, aki gyakran humorral terelte el a saját és betegtársai figyelmét a bajról.

„Gábor, értse meg, maga halálos beteg. Mi most megpróbáljuk megmenteni" - idézi orvosait, és azt is elmesélte, mi volt rá a legnagyobb hatással: amikor a lánya, Bea meglátogatta kórházban, és a szemei azt tükrözték, hogy talán nem látják többé élve egymást.

„Ott minden volt, a sírógörcstől kezdve mindenig. Volt egy pillanat, amikor szinte lemondtak rólam, különleges engedéllyel el lehetett jönni elbúcsúzni hozzám" - emlékezett a színész, aki négy műtéten esett át, de most már jól érzi magát és tele van tervekkel.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.