Rubint Rékát félrekezelték: leszakadt a bal tüdeje

Forrás: TV2 -
Rubint Réka tüdőgyulladás életveszély halálközeli élmény Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka volt a legutóbbi vendége annak az internetes műsornak, amelyben ismert embereket kötnek hazugságvizsgálóra. Az eredményekkel aztán szembesítik az alanyokat.

A fitneszguru őszintén válaszolt a feltett kérdésekre, köztük arra is, meg volt-e lepve, amikor észrevette, hogy a róla szóló Wikipédia-szócikkben mint aktmodell szerepel. Réka egyetlenegyszer vett részt Playboy-fotózáson, ám akkor sem volt teljesen meztelen. A képekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy jól érezte magát a fotózás során és nem tartja magát szégyenlősnek.

Rubint Rékát félrekezelték Forrás: TV2

Az eredmények kiértékelésekor Réka arról is beszélt, hogy többször volt halálközeli élménye. Egy 16 évvel ezelőtti esetet el is mesélt:
"Az egyik ilyen volt, amikor egy tüdőgyulladást félrekezeltek, és leszakadt a bal tüdőm. Majdnem összeomlott a keringésem, kaptam egy szívbelhártya gyulladást ezzel egyidőben. Egy hétig voltam egy vákuumgépen, amivel kiszívták a területről a váladékot. Húzós volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.