Nyár végén ünnepli majd hetvenedik születésnapját Gidófalvy Attila, akinek sikerült legyőznie a legrettegettebb betegséget. A felépülését pedig egy hatalmas bulival szeretné megünnepelni.

A Karthago zenekar billentyűse borzasztó időszakon van túl, de az orvosok szakértelmének, állhatatos munkájának, valamint az őssejtbeültetésnek köszönhetően felgyógyult a rákbetegségből. Gidófalvy alig várja, hogy újra közönség elé állhasson, és a visszatérésre nem kell sokáig várnia. A rockegyüttes májusi koncertjén a billentyűs is színpadra fog állni:. nem ez lesz azonban az egyetlen buli.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Csodával határos, ami velem történt. Amilyen nehézségeim voltak a kezelések elején, most mintha újjászülettem volna. Most leszek 70 éves, és szeretném ezt majd egy nagyszabású bulival megünnepelni, amiről még biztosan hallanak az emberek augusztus előtt

– mesélte a Borsnak Gidófalvy Attila, aki arról is biztosította a rajongókat, hogy senkinek sem kell aggódnia érte, mivel tünetmentes és havonta jár kivizsgálásokra, hogy biztosan egészséges is maradjon.

Gidófalvyt nemrég nemcsak a rák, hanem a koronavírus is ledöntötte a lábáról, de mindkét betegséget le tudta győzni.