Örömhír! Kigyógyult rákbetegségéből a magyar zenészlegenda

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
buli rockegyüttes Gidófalvy Attila Karthago ünneplés kigyógyult a rákból rák kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyár végén ünnepli majd hetvenedik születésnapját Gidófalvy Attila, akinek sikerült legyőznie a legrettegettebb betegséget. A felépülését pedig egy hatalmas bulival szeretné megünnepelni.

A Karthago zenekar billentyűse borzasztó időszakon van túl, de az orvosok szakértelmének, állhatatos munkájának, valamint az őssejtbeültetésnek köszönhetően felgyógyult a rákbetegségből. Gidófalvy alig várja, hogy újra közönség elé állhasson, és a visszatérésre nem kell sokáig várnia. A rockegyüttes májusi koncertjén a billentyűs is színpadra fog állni:. nem ez lesz azonban az egyetlen buli.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

– mesélte a Borsnak Gidófalvy Attila, aki arról is biztosította a rajongókat, hogy senkinek sem kell aggódnia érte, mivel tünetmentes és havonta jár kivizsgálásokra, hogy biztosan egészséges is maradjon.

Gidófalvyt nemrég nemcsak a rák, hanem a koronavírus is ledöntötte a lábáról, de mindkét betegséget le tudta győzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.