Úgy szívja a cigit a világhírű zenész, mint más a levegőt: a napi 80 szál volt a rekordja

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Post Malone cigi cigaretta halálos dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 31-én van a dohányzásmentes világnap. Ebből az alkalomból többen is nyilvánosság elé álltak, hogy őszintén valljanak káros szenvedélyükről, és arról a hosszú folyamatról, melynek eredményeként ma már füstmentesnek mondhatják magukat.

Azonban nem mindenkinek sikerült azonban. A népszerű zenész, Post Malone az egyik legfrissebb interjújában őszintén mesélt arról, hogy a dohányzás rabja. A mindössze 26 éves amerikai rapper és énekes átlagosan 40-45 szálat elszív naponta. Ez nemcsak rettentően drága mulatság, hanem elképesztően káros is.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Azonban nem ez Post Malone rekordja. A fiatal világsztár egyszer 80 szálat is elszívott egy nap, és az ágyban is rágyújtott, nem törődve azzal, mennyire gyúlékony a lehulló hamu. Amellett, hogy a tüdejét is tönkreteszi a féktelen füstölés, a hangszálaira is káros hatással lehet. Egy énekes számára pedig a hangszálak azok, amelyekre különösen vigyázni kellene.

Post Malone főként akkor szív sok cigit, amikor rossz passzban van, és azt mondja, meglehetősen vékony a határvonal egy jó és egy sz*r nap között – idézte a Bors a rappert, aki nemrég jelentette be, hogy apa lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.