"Hát... elég rotty az állapot" - Marics Peti nincs jól, de reménykedik

Forrás: Marics Peti/Instagram -
betegség Valmar Marics Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valmar együttes egy fellépését már lemondta betegség miatt, és mint kiderült, a tagok azóta sincsenek jól, de remélik, meg tudják tartani a bulikat.

A Valmar együttes egyik tagja, Marics Peti, akit a Sztárban sztár című műsorból is ismerhetnek az emberek, bejelentette, hogy elmarad az egyik koncertjük betegség miatt. A rajongók azóta aggódnak, remélik, hogy további bulikat nem kell elhalasztania a srácoknak, de Marics Peti nem tudott jó hírekkel szolgálni számukra. Állapotukról Instagram-oldalán számolt be.

Aggódnak a rajongók a Valmar tagjaiért Forrás: Marics Peti/Instagram

"Nagyon sokan irkáltok, hogy 'ugye, nem lesznek lemondva a fellépések?' Hát... elég rotty az állapot. Alapvetően Milán volt az, aki megfázott és köhögött nagyon, szarul volt. Nekem a szám durrant szét, mint láthatjátok, az immunrendszerem nekem is rottyon van. Mostanában már én is elkezdtem köhögni, rám is rám tört ez a megfázás. Viszont ennek ellenére megpróbáljuk lenyomni a bulikat, és reméljük, a pénteki Parkra jól leszünk" - írta Peti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.