Így érzi magát most a Sztárban sztár sérült énekese, Marics Peti

Forrás: TV2 -
Sztárban sztár Marics Peti Marics Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Sztárban sztárban imádták a nézők és a zsűritagok Marics Petit. Az előadónak azonban a produkció közben egy óvatlan mozdulattól meghúzódott a térde. Másnapra lábra sem tudott állni és kórházba vitték. Most kiderült, hogy érzi magát. 

"Szerencsére nem szakadt a szalag, úgyhogy no para. Vasárnapra kipihenjük, köszi a sok üzenetet" tette közzé az énekes.

Marics Peti a Sztárban sztár színpadán Forrás: TV2

Peti néhány napja a Life.hu-nak adott interjút, amelyben elmondta, hogyan élte meg a vasárnapi szereplését. "A Valmarral az elmúlt években csomó helyen megfordultunk, énekeltünk ötezer ember előtt is, de megtörtént, hogy csak öt ember jött el miattunk. Mindenfajta koncertélményt megtapasztaltam, és nagy segítség, hogy van színpadi rutinom. Tévéműsorban sem most szerepelek először, de teljesen más vendégprodukciónak lenni, mint versenyezni. Ez egy új élmény, de életem egyik legjobb napja volt a múlt vasárnapi első adás" - nyilatkozta és arról is beszélt, hogyan indult el a zenei pályája és mik a hosszú távú tervei. A vele készült beszélgetésünket ITT olvashatod el

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.