Rossz hírek érkeztek a TV2 sztárjáról: négy hete fekszik kómában

kóma Bognár János Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, olaszországi nyaralásán érte súlyos baleset Bognár Jánost, aki tavaly tűnt fel a TV2 tehetségkutatójában. A Thomas Anders-imitátorként is ismert előadót röviddel megérkezése után ütötte el egy motoros, azóta mélyaltatásban tartják. Most friss információk érkeztek János állapotáról.

Bognár János kedvenc énekesét, a Modern Talking frontemberét utánozva lépett színpadra az előző Sztárban Sztár leszek! évadban. Nem menetelt sokáig a versenyben, de így is fürdőzhetett a sikerben, sőt egyszer találkozhatott is imádottjával, Thomas Andersszel. Most azonban nem az ismertségért, hanem az életéért küzd az előadó.

János barátaival utazott Olaszországba, ahol három héttel ezelőtt elgázolta egy motoros. János egyedül ment sétálni a városban, de egyszer csak nyoma veszett. Az ismerősei hiába hívták a férfit, nem sikerült elérniük, majd mikor mégis felvette a telefont, egy olasz nő szólt bele a készülékbe. Ekkor derült ki, hogy János kórházba került, ám sokkal nagyobb a baj, mint elsőre sejtették.

Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője Forrás: TV2

Bár úgy tűnt, elkezdhetik felébreszteni a kómából, nem várt fordulat következett.

"Pénteken este észrevették, hogy a légcsövén keletkezett egy lyuk, illetve az arccsontja is eltört, de ezeket a problémákat is elhárították az orvosok. A nagyobb probléma, hogy találtak a tüdején valami baktériumot, ami miatt nem ébresztgették tovább. Ebből mintát vettek, és megpróbálják kitenyészteni, hogy célirányosan folytathassák a kezelést. Spontán légzése van valamennyi, de ennek az intenzitása még nem megfelelő"

- mondta a Borsnak János barátja, Tibor. Jelenleg egy ECMO nevű gépre kötve segítik a TV2 sztárjának légzését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.